О компанији

Osnovan u listopadu 2002, Shanghai China Lithium Industrial Co., Ltd je uz novoosnovani Shanghai Chemical Industry Park. On je formiran od strane niza domaćih stručnjaka koji su dugo angažirani u litiju, rubidij i cesijskoj industriji. Kina Lithium Industrial je 2009. izvršila povećanje kapitala i proširenje. Trenutno, Kina Litij Industrial ima ukupnu površinu od više od 70 hektara s ukupnom investicijom od 30 milijuna juana i registriranim kapitalom od 30 milijuna. Juan. Prepoznat je kao visokotehnološko poduzeće u Šangaju 2011. godine, 2012. godine osvojio je Nacionalni Fond za tehnologiju poduzeća za tehnologiju. Tvrtka ima godišnju proizvodnju od 6.000 tona postrojenja litijeve dihidrogen fosfata; Sa godišnjom proizvodnjom od 1.000 tona baterije i građevinskih materijala, 99. 99%, 99. 999% postrojenja visoke čistoće litijev karbonat; godišnja proizvodnja 500 tona postrojenja litijjevog hidroksida na razini baterije; Razina litijeve perklorata, radionice litija borofluorida; S godišnjom proizvodnjom od 300 tona radionice litijjevog fluorida visoke čistoće; također izgradio više vrsta radionice, litijev acetat, bezvodni litijjev hidroksid, litijumsulfat, bezvodni jod Litij, litijum nitrat, litijum klorid, litijum bromid, litijum tert-butoksid, litijum metoksid, litijev kromat, sve vrste cezijuma, Rubidium sol desetine proizvoda poput proizvoda ranijeg starta, dobro-tehnologije, sorta proizvoda kompletnije poznatiji autoritet poduzeća. Tvrtka podržava znanstveno istraživanje i razvoj kao temelj, pozitivna elektroda litijeva baterija i elektrolitskih materijala kao temelj za oslanjanje na više vrsta tržišta, korisničke i gospodarske koristi kao centar, I zajedničkog razvoja preduzeća u odnosu na kinesku litijeve soli i povezane industrije Razvoja kako bi pružili svoj doprinos.

Погледај још

и вести

Što je Rubidium kloridid

Rubidium klorid je alkalijski metalhalogenid s kemijskom formulom RbCl. To je bijeli kristalni prah, otopljiv u vodi i lagano otopljiv u alkoholu.


Litij u Šangaju Kina Međunarodna tehnologija izložba baterije

U 2016. Detalji>>


Primjena cezijuma fluorida

Cezij fluorid je dobra baza u organskoj kemiji, uglavnom zato što njegov fluoridni ion nije baš nukleofiličan.


Što je litijum tetrafluoroborat

Litijum tetrafluoroborat ima molekularnu formulu LiBF4 i molekularnu težinu 93,74. Uglavnom se koristi kao elektrolit litijeve soli za litijev ion baterija elektrolit.


Što je litijum karbonat (Keramatski stupanj)

Litijjev karbonat (Ceramatic Grade) je anorganski spoj, bezbojni monoklinički kristal ili bijeli prah, gustoća 2,11g/cm3, točka topljenja 72 °C, topljiva u razrijeđenu kiselinu, lagano topljiva u vodi, i više topljiva u hladnoj vodi od tople vode To je velika, netopljiva u alkohol i aceton.


Kvaliteta Litij-karbonat (Ceramatic Grade) karbonizacijski sustav pročišćenja proces uvođenje

S brzim razvojem keramičke industrije, potražnja za kvalitetnim litij-karbonatom (Keramatski stupanj) i dalje raste, Opseg primjene se nastavlja širiti, a zahtjevi čistoće litij-karbonata postaju sve veći i veći.


Koja je glavna svrha Rubidium karbonata

Rubidium karbonat često se koristi kao sirovina za reagense i kemijsku industriju i staklenu industriju.


Glavna primjena litijeve tetraborata

Litijum tetraborat se pojavljuje kao bijeli kristali. Taèka topljenja je 930°C. Nekoliko topljivo u vodi, netopljivo u etanol i ostala organska otapala. Obično pentahydrate.


Погледај још