O NAS

Shanghai China Lithium Industrial Co., Ltd, ustanovljen oktobra 2002, se nahaja v bližini novo ustanovljenega Shanghai Chemical Industry Park. Ustanovijo ga številni domači strokovnjaki, ki se že dolgo ukvarjajo z litijem, rubidijem in cesijem. Leta 2009 je China Lithium Industrial izvedla povečanje kapitala in razširitev. Trenutno, Kitajska Lithium Industrial ima skupno površino več kot 70 hektarjev s skupno investicijo 30 milijonov juanov in registriranim kapitalom 30 milijonov. Yuan. Leta 2011 je bil priznan kot visokotehnološko podjetje v Šanghaju, leta 2012 je osvojil Nacionalni sklad za inovacije na področju znanosti in tehnologije. Družba ima letno proizvodnjo 6.000 ton litijevega dihidrogenfosfata; z letno proizvodnjo 1.000 ton akumulatorja in gradbenih materialov, 99. 99%, 99. 999% litijevega karbonata visoke čistosti; letna proizvodnja 500 ton baterijske ravni litijevega hidroksida; raven litijevega perklorata, litijevega borofluorida; Z letno proizvodnjo 300 ton visokokakovostne delavnice litijjevega fluorida; zgradila je tudi delavnico za več vrst, litijev acetat, brezvodni litijjev hidroksid, litijjev sulfat, litijev fosfat, brezvodni jod litij, litijevega nitrata, litijevega klorida, litijevega bromida, litijev tert-butoksid, litijev metoksid, litijev kromat, vse vrste cesijeve soli, Rubidium sol na ducate proizvodov, kot je proizvodnja zgodnejšega začetka, vodne tehnologije, sorta izdelka dopolnite bolj znano organ podjetja. Podjetje podpira znanstvene raziskave in razvoj kot osnovo, pozitivna elektroda litijevih baterij in elektrolitskih materialov kot hrbtenica, da se zanašajo na več sort trgov, stranke in gospodarske koristi kot center, In skupni razvoj podjetij, ki se uporabljajo za kitajsko litijsko sol in povezane industrije Razvoj, da bi ustrezno prispevali.

Poglej več

NOVICE

Kaj je Rubidijev kloridid

Rubidium klorid je alkalni kovin halogenid s kemično formulo RbCl. Je bel kristaliničen prah, topen v vodi in rahlo topen v alkoholu.

2021-09-06 Poglej več

Litij v Šanghaju Kitajske Mednarodna tehnologija baterije

Leta 2016, Kitajska Mednarodna baterija tehnologija je potekala v Shenzhenu in Shanghai Litiju kot .... Podrobnosti>>

2016-06-01 Poglej več

Uporaba cezij fluorida

Cezij fluorid je dobra osnova v organski kemiji, predvsem zato, ker njegov fluoridni ion ni ravno nukleofil.

2021-09-14 Poglej več

Kaj je litij tetrafluoroborat

Litijev tetrafluoroborat ima molekulsko formulo LiBF4 in molekulsko maso 93,74. Uporablja se predvsem kot elektrolitska litijevka za elektrolit litijene baterije.

2021-09-17 Poglej več

Kaj je litijjev karbonat (Keramatska stopnja)

Litijjev karbonat (Ceramatic Grade) je anorganska, brezbarvna monoklinična kristal ali bel prah, gostota 2,11g/cm3, talilna točka 72 °C, topna v razredčeni kislini, rahlo topna v vodi, in bolj topen v hladni vodi kot vročo vodo je velika, netopna v alkoholu in acetonu.

2021-09-23 Poglej več

Kakovost litijev karbonat (Ceramatic Grade) karbonizacijski sistem prečiščevanja proces uvedba procesa

S hitrim razvojem keramične industrije se povpraševanje po kakovosti litijevega karbonata (Ceramatic Grade) še naprej povečuje, obseg uporabe se še naprej širi in zahteve čistosti litijevega karbonata se povečujejo.

2021-09-30 Poglej več

Kaj je glavni namen Rubidium Carbonat

Rubidium karbonat se pogosto uporablja kot surovina za reagente, kemično industrijo in stekleno industrijo.

2021-10-14 Poglej več

Glavna uporaba litijevega tetraborata

Litijevega tetraborata se pojavlja kot beli kristali. Tališča je 930 °C. Rahlo topen v vodi, netopen v etanolu in druga organska topila. Običajno pentahydrate.

2021-06-10 Poglej več

Poglej več