DESPRE

Înființată în octombrie 2002, Shanghai China Lithium Industrial Co., Ltd se află lângă nou înființat Shanghai Chimical Industry Park. Acesta este format de un număr de experți casnici care au fost de mult timp angajați în industriile litiu, rubidiu și cesiu. În 2009, China Lithium Industrial a efectuat o creștere de capital și extindere. În prezent, China Lithium Industrial are o suprafaţă totală de peste 70 de acri, cu o investiţie totală de 30 de milioane de yuani şi un capital înregistrat de 30 de milioane. Yuan. Aceasta a fost recunoscută ca o întreprindere de înaltă tehnologie în Shanghai în 2011, în 2012, a câștigat Fondul Național de Inovare a Tehnologiei. Compania are o producție anuală de 6.000 de tone de uzină dihidrogen de litiu; cu o producție anuală de 1.000 de tone de nivel de baterie și de materiale de construcție, 99. 99%, 99. 999% instalație de puritate ridicată de litiu carbonat; producția anuală de 500 tone de hidroxid de litiu nivel de baterii; Nivel de perclorat de litiu, atelier de litiu borofluorid; Cu o producție anuală de 300 de tone de atelier de litiu fluor de înaltă puritate; a construit, de asemenea, un atelier multispecii; acetat de litiu, hidroxid de litiu anhidru, sulfat de litiu, fosfat de litiu, iod anhidru Litiu, nitrat de litiu, clorură de litiu, bromură de litiu, litiu tert-butoxid, metoxid de litiu, cromat de litiu, toate tipurile de sare de cesiu; Rubidium sare zeci de produse, cum ar fi producția unui pornire, tehnologie de bine, soiul de produse completă mai bine-cunoscută autoritate a întreprinderii. Compania susţine cercetarea şi dezvoltarea ştiinţifică ca bază, electrodul pozitiv al bateriilor de litiu și al materialelor electrolitice ca coloană vertebrală pentru a se baza pe mai multe varietăți de piețe; beneficiile clienților și economice ca centru, Și dezvoltarea comună a întreprinderilor din amonte și din aval pentru sarea de litiu și industriile conexe de dezvoltare pentru a-și aduce contribuția corespunzătoare.

Vezi mai mult

INFORMARE

Ce este Cloruri de Rubidiu

Clorura de Rubidium este un halogen alcalin metalic cu o formulă chimică de RbCl. Este o pulbere cristalină albă, solubilă în apă şi uşor solubilă în alcool.

2021-09-06 Vezi mai mult

Litiu în Shanghai China International Tehnologie Batterie Expoziţie

În 2016, China International Battery Technology Expoziție a avut loc în Shenzhen și Shanghai Litium ca o... Detalii>>

2016-06-01 Vezi mai mult

Utilizarea fluoridei de ceiu

Cesium Fluorida este o bază bună în chimie organică, în principal deoarece ionul său fluorid nu este foarte nucleofilic.

2021-09-14 Vezi mai mult

Ce este tetrafluoroborat de litiu

Tetrafluoroborat de litiu are o formulă moleculară de LiBF4 şi o greutate moleculară de 93,74. Este folosit în principal ca o sare de litiu electrolit pentru baterie ionică de litiu.

2021-09-17 Vezi mai mult

Ce este Carbonat de litiu (Ceramatică)

Carbonatul de litiu (Ceramatic Grad) este un compus anorganic, cristal monoclinic incolor sau pulbere albă, densitate 2,11g/cm3, punct de topire 723 C, solubil în acid dilut şi mai solubil în apă rece decât apa caldă Este mare, insolubil în alcool şi acetonă.

2021-09-23 Vezi mai mult

Calitatea Carbonat de litiu (Ceramatic Grad)

Odată cu dezvoltarea rapidă a industriei ceramice, cererea de litiu Carbonat de calitate (Ceramatic Grad) continuă să crească, domeniul de aplicare continuă să se extindă, iar cerințele de puritate ale carbonatului de litiu sunt din ce în ce mai mari.

2021-09-30 Vezi mai mult

Care este scopul principal al Rubidium Carbonat

Carbonatul de Rubidium este adesea utilizat ca materie primă pentru reactivi și industria chimică și industria sticlei.

2021-10-14 Vezi mai mult

Aplicarea principală a tetraboratului de litiu

Tetraboratul de litiu apare ca cristale albe. Punctul de topire este de 930°C. Ușor solubil în apă, insolubil în etanol și alți solvenți organici. De obicei, pentahydrate.

2021-06-10 Vezi mai mult

Vezi mai mult