OVER

Opgericht in Oktober 2002, Shanghai China Lithium Industrial Co., Ltd grenst aan het nieuw opgerichte Shanghai Chemical Industry Park. Het wordt gevormd door een aantal binnenlandse experts die al lang bezig zijn met lithium-, rubidium-en cesium-industrieën. In 2009 voerde China Lithium Industrial een kapitaalverhoging en uitbreiding uit. Op dit moment heeft China Lithium Industrial een totale oppervlakte van meer dan 70 hectare met een totale investering van 30 miljoen yuan en een maatschappelijk kapitaal van 30 miljoen yuan. Het is erkend als een high-tech onderneming in Shanghai in 2011, in 2012, het won de National Science and Technology Enterprise Technology Innovation Fund. Het bedrijf heeft een jaarlijkse productie van 6.000 ton lithium-diwaterstoffosfaatfabriek; met een jaarlijkse productie van 1.000 ton batterijniveau en bouwmaterialenkwaliteit, 99,99%, 99,999% hoogzuivere lithiumcarbonaatfabriek; jaarlijkse productie van 500 ton lithiumhydroxidefabriek op batterijniveau; Niveau van lithiumperchloraat, lithiumborofluoride werkplaats; Met een jaarlijkse productie van 300 ton zeer zuivere lithiumfluoridewerkplaats; bouwde ook een workshop met meerdere soorten, lithiumacetaat, watervrij lithiumhydroxide, lithiumsulfaat, lithiumfosfaat, watervrij jodium Lithium, lithiumnitraat, lithiumchloride, lithiumbromide, lithiumtert-butoxide, lithiummethoxide, lithiumchromaat, allerlei cesiumzout, Rubidium zout tientallen producten, zoals de productie van een eerdere start, goed-technologie, product variëteit compleet meer bekende autoriteit van de onderneming. Het bedrijf handhaaft het wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling als basis, de positieve elektrode van lithiumbatterijen en elektrolytmaterialen als ruggengraat om te vertrouwen op meer variëteiten van markten, klant en economische voordelen als het centrum, En de gemeenschappelijke ontwikkeling van upstream en downstream ondernemingen voor China's lithiumzout en aanverwante industrieën Ontwikkeling om zijn gepaste bijdrage te leveren.

Bekijk meer

NIEUWS

Wat is Rubidium-chloride

Rubidiumchloride is een alkalimetaalhalogenide met een chemische formule van RbCl. Het is een wit kristallijn poeder, oplosbaar in water en enigszins oplosbaar in alcohol.

2021-09-06 Bekijk meer

Lithium in Shanghai China Internationale tentoonstelling over batterijtechnologie

In 2016 werd China International Battery Technology Exhibition gehouden in Shenzhen en Shanghai Lithium als een... Details>>

2016-06-01 Bekijk meer

Gebruik van cesiumfluoride

Cesiumfluoride is een goede base in de organische chemie, vooral omdat het fluoride-ion niet erg nucleofiel is.

2021-09-14 Bekijk meer

Wat is lithiumtetrafluorboraat

Lithiumtetrafluorboraat heeft een moleculaire formule van LiBF4 en een molecuulgewicht van 93,74. Het wordt voornamelijk gebruikt als een elektrolyt lithiumzout voor lithium-ion batterij elektrolyt.

2021-09-17 Bekijk meer

Wat is Lithiumcarbonaat (Ceramatische Rang)

Lithiumcarbonaat (ceramatische kwaliteit) is een anorganische verbinding, kleurloos monoklien kristal of wit poeder, dichtheid 2,11g/cm3, smeltpunt 723 ° C, oplosbaar in verdund zuur, enigszins oplosbaar in water en beter oplosbaar in koud water dan heet water. Het is groot, onoplosbaar in alcohol en aceton.

2021-09-23 Bekijk meer

Kwaliteit Lithiumcarbonaat (Ceramatic Grade) carbonisatie zuiveringssysteem proces introductie

Met de snelle ontwikkeling van de keramische industrie blijft de vraag naar lithiumcarbonaat van hoge kwaliteit (ceramatische kwaliteit) toenemen, blijft het toepassingsgebied zich uitbreiden en worden de zuiverheidseisen van lithiumcarbonaat steeds hoger.

2021-09-30 Bekijk meer

Wat is het belangrijkste doel van Rubidiumcarbonaat

Rubidiumcarbonaat wordt vaak gebruikt als grondstof voor reagentia en chemische industrie en glasindustrie.

2021-10-14 Bekijk meer

De belangrijkste toepassing van lithiumtetraboraat

Lithiumtetraboraat verschijnt als witte kristallen. Het smeltpunt is 930 °C. Enigszins oplosbaar in water, onoplosbaar in ethanol en andere organische oplosmiddelen. Meestal pentahydraat.

2021-06-10 Bekijk meer

Bekijk meer