TENTANG KAMI

Ditubuhkan pada oktober 2002, Shanghai China Lithium Industrial co., Ltd bersebelahan dengan taman industri kimia Shanghai yang baru ditubuhkan. Ia dibentuk oleh beberapa pakar domestik yang telah lama terlibat dalam industri litium, rubidium dan cesium. Pada tahun 2009, industri litium China menjalankan peningkatan modal dan pengembangan. Pada masa ini, industri litium China mempunyai keluasan lebih daripada 70 ekar dengan jumlah pelaburan sebanyak 30 juta yuan dan modal berdaftar sebanyak 30 juta yuan. Ia telah diiktiraf sebagai syarikat berteknologi tinggi di Shanghai pada tahun 2011, pada tahun 2012, ia memenangi dana inovasi teknologi sains dan teknologi perusahaan kebangsaan. Syarikat ini mempunyai pengeluaran tahunan sebanyak 6,000 tan loji fosfat lithium dihydrogen; Dengan pengeluaran tahunan sebanyak 1,000 tan tahap bateri dan bahan binaan-gred, 99.99%, 99.999% loji litium karbonat kemurnian tinggi; Pengeluaran tahunan sebanyak 500 tan loji litium hidroksida peringkat bateri; Tahap perchlorate litium, bengkel borofluoride litium; Dengan pengeluaran tahunan sebanyak 300 tan bengkel fluorida litium tinggi; Juga membina bengkel pelbagai spesies, litium asetat, litium hidroksida kontang, litium sulfat, fosfat litium, litium iodin anhydrous, litium nitrat, litium klorida, litium bromide, litium tert-butoxide, litium methoxide, litium kromat, semua jenis garam cesium, Rubidium garam berpuluh-puluh produk seperti pengeluaran permulaan awal, teknologi yang baik, pelbagai produk melengkapkan kuasa yang lebih terkenal daripada perusahaan. Syarikat menegakkan penyelidikan saintifik dan pembangunan sebagai asas, elektrod positif bateri litium dan bahan elektrolit sebagai tulang belakang bergantung kepada lebih banyak jenis pasaran, pelanggan dan faedah ekonomi sebagai pusat, Dan perkembangan umum perusahaan huluan dan hiliran untuk garam litium China dan pembangunan industri yang berkaitan untuk membuat sumbangan yang sewajarnya.

melihat lebih banyak

BERITA

Apakah Rubidium klorida

Rubidium Chloride adalah halide logam alkali dengan formula kimia RbCl. Ia adalah serbuk kristal putih, larut dalam air dan sedikit larut dalam alkohol.


Pameran teknologi bateri antarabangsa China litium di Shanghai

Pada tahun 2016, pameran teknologi bateri antarabangsa China telah diadakan di Shenzhen dan Shanghai Lithium sebagai... Maklumat>>


Penggunaan fluorida Cesium

Cesium fluorida adalah asas yang baik dalam kimia organik, terutamanya kerana ion fluorida yang tidak nucleophilic sangat.


Apakah litium Tetrafluoroborate

Litium Tetrafluoroborate mempunyai formula molekul LiBF4 dan berat molekul 93.74. Ia digunakan terutamanya sebagai garam litium elektrolit untuk elektrolit bateri lithium ion.


Apakah litium karbonat (gred ceramatik)

Litium karbonat (gred Ceramatic) adalah sebatian bukan organik, kristal monoclinic tidak berwarna atau serbuk putih, ketumpatan 2.11g/cm3, titik lebur 723 ° c, larut dalam asid cair, sedikit larut dalam air, dan lebih larut dalam air sejuk daripada air panas ia besar, tidak larut dalam alkohol dan aseton.


Pengenalan proses penulenan carbonization litium karbonat (gred Ceramatic) kualiti

Dengan perkembangan pesat industri seramik, permintaan untuk litium karbonat berkualiti (gred ceramatik) terus meningkat, skop aplikasi terus berkembang, dan keperluan kesucian litium karbonat semakin tinggi dan lebih tinggi.


Apakah tujuan utama Rubidium karbonat

Rubidium karbonat sering digunakan sebagai bahan mentah untuk reagen dan industri kimia dan industri kaca.


Penggunaan utama litium tetraborate

Litium tetraborate muncul sebagai kristal putih. Titik lebur ialah 930 ° c. Sedikit larut dalam air, tidak larut dalam etanol dan pelarut organik lain. Biasanya pentahydrate.


melihat lebih banyak