RóLUNK

2002 októberében alapították, shanghai kína lítium ipari co., ltd. szomszédos az újonnan létrehozott shanghai vegyipari park. Számos hazai szakértő alkotja, akik már régóta foglalkoznak lítium-, rubídium-és céziumiparral. 2009-ben a china lithium industrial tőkeemelést és bővítést végzett. Jelenleg a kínai lítium ipari teljes területe több mint 70 hektár, a teljes beruházás 30 millió jüan és a bejegyzett tőke 30 millió jüan. Ez már elismert, mint egy high-tech vállalkozás sanghajban 2011, ban ben 2012, elnyerte a nemzeti tudományos és technológiai vállalkozás technológiai innovációs alap. A cég éves termelése 6000 tonna lítium-dihidrogén-foszfát üzem; éves termelése 1000 tonna akkumulátor-szint és építőanyagok-minőségű, 99,99%, 99,999% nagy tisztaságú lítium-karbonát üzem; éves kibocsátása 500 tonna akkumulátor-szintű lítium-hidroxid üzem; szint lítium-perklorát, lítium-borofluorid műhely; Évente 300 tonna nagy tisztaságú lítium-fluorid műhely; épített többfajú műhely, lítium-acetát, vízmentes lítium-hidroxid, lítium-szulfát, lítium-foszfát, vízmentes jód-lítium, lítium-nitrát, lítium-klorid, lítium-bromid, lítium-tert-butoxid, lítium-metoxid, lítium-kromát, mindenféle cézium só, Rubídium só több tucat termék, mint például a termelés egy korábbi start, jól technológiai, termékfajta teljes ismertebb tekintélye a vállalkozás. A cég fenntartja a tudományos kutatás és fejlesztés, mint az alapja, a pozitív elektróda lítium akkumulátorok és elektrolit anyagok, mint a gerinc támaszkodni több fajta piacok, ügyfél és a gazdasági előnyök, mint a központ, És a kínai lítium-só és a kapcsolódó iparágak fejlesztésének közös fejlődése, hogy kellő mértékben hozzájáruljon.

mutass többet

SAJTóSZOBA

Mi a rubídium-klorid

A rubídium-klorid alkálifém-halogenid, kémiai képlete rbcl. Fehér kristályos por, vízben oldódik, alkoholban enyhén oldódik.

2021-09-06 mutass többet

Lítium sanghajban kína nemzetközi akkumulátor technológiai kiállítás

2016-ban a kínai nemzetközi akkumulátortechnológiai kiállítást sencsenben és sanghaji lítiumokban tartották, mint egy... Részletek>>

2016-06-01 mutass többet

Cézium-fluorid felhasználása

A cézium-fluorid jó bázis a szerves kémiában, főleg azért, mert fluoridionja nem túl nukleofil.

2021-09-14 mutass többet

Mi a lítium-tetrafluoroborát

A lítium-tetrafluoroborát molekuláris képlete libf4, molekulatömege 93,74. Főleg a lítium-ion akkumulátoros elektrolit elektrolitos elektrolitos elektrolítiumsóként alkalmazzák.

2021-09-17 mutass többet

Mi a lítium-karbonát (kerámia minőségű)

A lítium-karbonát (kerámia fokozat) szervetlen vegyület, színtelen monoklin kristály vagy fehér por, sűrűsége 2,11g/cm3, olvadáspontja 723 °c, híg savban oldódik, vízben enyhén oldódik, és jobban oldódik a hideg vízben, mint a forró víz nagy, oldhatatlan alkoholban és acetonban.

2021-09-23 mutass többet

Minőségi lítium-karbonát (kerámia minőségű) karbonizációs tisztító rendszer folyamat bevezetése

A kerámiaipar gyors fejlődésével a minőségi lítium-karbonát (kerámia fokozat) iránti kereslet tovább növekszik, az alkalmazás terjedelme tovább bővül, és a lítium-karbonát tisztasági követelményei egyre magasabbak.

2021-09-30 mutass többet

Mi a fő célja a rubídium-karbonát

A rubídium-karbonátot gyakran használják a reagensek és a vegyipar és az üvegipar alapanyagaként.

2021-10-14 mutass többet

A lítium-tetraborát fő alkalmazása

A lítium-tetraborát fehér kristályként jelenik meg. Az olvadáspontja 930 °c. Vízben enyhén oldódik, etanolban és más szerves oldószerekben nem oldódik. Általában pentahidrát.

2021-06-10 mutass többet

mutass többet