O NAMA

Osnovan u listopadu 2002, Shanghai China Lithium Industrial Co., Ltd je uz novoosnovani Shanghai Chemical Industry Park. On je formiran od strane niza domaćih stručnjaka koji su dugo angažirani u litiju, rubidij i cesijskoj industriji. Kina Lithium Industrial je 2009. izvršila povećanje kapitala i proširenje. Trenutno, Kina Litij Industrial ima ukupnu površinu od više od 70 hektara s ukupnom investicijom od 30 milijuna juana i registriranim kapitalom od 30 milijuna. Juan. Prepoznat je kao visokotehnološko poduzeće u Šangaju 2011. godine, 2012. godine osvojio je Nacionalni Fond za tehnologiju poduzeća za tehnologiju. Tvrtka ima godišnju proizvodnju od 6.000 tona postrojenja litijeve dihidrogen fosfata; Sa godišnjom proizvodnjom od 1.000 tona baterije i građevinskih materijala, 99. 99%, 99. 999% postrojenja visoke čistoće litijev karbonat; godišnja proizvodnja 500 tona postrojenja litijjevog hidroksida na razini baterije; Razina litijeve perklorata, radionice litija borofluorida; S godišnjom proizvodnjom od 300 tona radionice litijjevog fluorida visoke čistoće; također izgradio više vrsta radionice, litijev acetat, bezvodni litijjev hidroksid, litijumsulfat, bezvodni jod Litij, litijum nitrat, litijum klorid, litijum bromid, litijum tert-butoksid, litijum metoksid, litijev kromat, sve vrste cezijuma, Rubidium sol desetine proizvoda poput proizvoda ranijeg starta, dobro-tehnologije, sorta proizvoda kompletnije poznatiji autoritet poduzeća. Tvrtka podržava znanstveno istraživanje i razvoj kao temelj, pozitivna elektroda litijeva baterija i elektrolitskih materijala kao temelj za oslanjanje na više vrsta tržišta, korisničke i gospodarske koristi kao centar, I zajedničkog razvoja preduzeća u odnosu na kinesku litijeve soli i povezane industrije Razvoja kako bi pružili svoj doprinos.

vidi više

VIJESTI

Što je Rubidium kloridid

Rubidium klorid je alkalijski metalhalogenid s kemijskom formulom RbCl. To je bijeli kristalni prah, otopljiv u vodi i lagano otopljiv u alkoholu.

2021-09-06 vidi više

Litij u Šangaju Kina Međunarodna tehnologija izložba baterije

U 2016. Detalji>>

2016-06-01 vidi više

Primjena cezijuma fluorida

Cezij fluorid je dobra baza u organskoj kemiji, uglavnom zato što njegov fluoridni ion nije baš nukleofiličan.

2021-09-14 vidi više

Što je litijum tetrafluoroborat

Litijum tetrafluoroborat ima molekularnu formulu LiBF4 i molekularnu težinu 93,74. Uglavnom se koristi kao elektrolit litijeve soli za litijev ion baterija elektrolit.

2021-09-17 vidi više

Što je litijum karbonat (Keramatski stupanj)

Litijjev karbonat (Ceramatic Grade) je anorganski spoj, bezbojni monoklinički kristal ili bijeli prah, gustoća 2,11g/cm3, točka topljenja 72 °C, topljiva u razrijeđenu kiselinu, lagano topljiva u vodi, i više topljiva u hladnoj vodi od tople vode To je velika, netopljiva u alkohol i aceton.

2021-09-23 vidi više

Kvaliteta Litij-karbonat (Ceramatic Grade) karbonizacijski sustav pročišćenja proces uvođenje

S brzim razvojem keramičke industrije, potražnja za kvalitetnim litij-karbonatom (Keramatski stupanj) i dalje raste, Opseg primjene se nastavlja širiti, a zahtjevi čistoće litij-karbonata postaju sve veći i veći.

2021-09-30 vidi više

Koja je glavna svrha Rubidium karbonata

Rubidium karbonat često se koristi kao sirovina za reagense i kemijsku industriju i staklenu industriju.

2021-10-14 vidi više

Glavna primjena litijeve tetraborata

Litijum tetraborat se pojavljuje kao bijeli kristali. Taèka topljenja je 930°C. Nekoliko topljivo u vodi, netopljivo u etanol i ostala organska otapala. Obično pentahydrate.

2021-06-10 vidi više

vidi više