TIETOJA

Lokakuussa 2002 perustettu Shanghai China Lithium Industrial Co., Ltd on vasta perustetun Shanghai Chemical Industry Parkin vieressä. Sitä muodostavat useat kotimaiset asiantuntijat, jotka ovat kauan harjoittaneet litium-, rubidium- ja cesiumteollisuudessa. Vuonna 2009 Kiina Lithium Industrial toteutti pääoman kasvua ja laajentumista. Tällä hetkellä, Kiina Lithium Industrial on yhteensä yli 70 hehtaarin pinta-ala yhteensä 30 miljoonaa yuania ja rekisteröity pääoma 30 miljoonaa hehtaaria. Yuan. Se on tunnustettu huipputeknologian yritykseksi Shanghaissa vuonna 2011 Vuonna 2012 se voitti National Science and Technology Enterprise Technology Innovation Fund -rahaston. Yrityksen tuotanto on 6000 tonnia litiumdivetyfosfaattilaitosta vuodessa. vuotuinen tuhat tonnia akun tasoa ja rakennusmateriaaleja, 99. 99 prosenttia. 999% korkean puhtausasteen litiumkarbonaattilaitos; vuosittainen tuotanto 500 tonnia akku-tason litiumhydroksidialaitos; Litiumperkloraatin taso, litiumborofluoridin työpaja; Jonka vuotuinen tuotanto on 300 tonnia korkean puhtauden litiumfluoridityöpajaa; rakennettiin myös monilajityöpajan, litiumasetaatti, vedetön litiumhydroksidi, litiumsulfaatti, litiumfosfaatti, vedetön jodi Litium, litiumnitraatti, litiumkloridi, litiumbromidi, litiumtert-butoksidi, litiummetoksidi, litiumkromaatti, kaikenlaista cesiumsuolaa, Kymmeniä tuotteita, kuten aikaisemman käynnistyksen, hyvinvointiteknologian tuotanto, tuotelajikkeen täydellinen tunnettu yrityksen auktoriteetti. Yritys puolustaa tieteellistä tutkimusta ja kehitystä perustana, litiumparistojen ja elektrolyyttimateriaalien positiivinen elektrodi selkärankana, jonka avulla voidaan luottaa useampiin markkinoihin, asiakkaiden ja taloudelliset edut keskuksena, Kiinan litiumsuolan ja siihen liittyvien teollisuudenalojen kehittämisen yhteisestä kehityksestä.

Katso lisää

UUTISET

Mitä Rubidiumkloridi on?

Rubidiumkloridi on alkalimetallihalogenidi, jonka kemiallinen kaava on RbCl. Se on valkoinen kiteinen jauhe, joka liukenee veteen ja liukenee hieman alkoholiin.

2021-09-06 Katso lisää

Kiinan kansainvälinen akuteknologia näyttely

Vuonna 2016, China International Battery Technology Exhibition pidettiin Shenzhenissa ja Shanghai Litiumina... Yksityiskohdat>>

2016-06-01 Katso lisää

Cesiumfluoridin käyttö

Cesiumfluoridi on hyvä pohja orgaanisessa kemiassa lähinnä siksi, että sen fluoridiioni ei ole kovin nukleofiilinen.

2021-09-14 Katso lisää

Mitä litiumtetrafluorioboraatti

Litiumtetrafluorobitraatin molekyylikaava on LiBF4:n ja molekyylipaino on 93,74. Sitä käytetään pääasiassa litiumionin elektrolyyttilitiumsuolana.

2021-09-17 Katso lisää

Mitä litiumkarbonaatti (Ceramaattinen luokka)

Litiumkarbonaatti (Ceramatic Grade) on epäorgaaninen yhdiste, väritön monokliininen kite tai valkoinen jauhe, tiheys 2,11g/cm3, sulamispiste 723 °C, liukoinen laimennettuun happoon, liukoinen hieman veteen, ja liukenevampi kylmään veteen kuin kuumaan veteen Se on suuri, liukenematon alkoholiin ja asetoniin.

2021-09-23 Katso lisää

Laatu Litiumkarbonaatti (Ceramatic Grade) karbonisaatio puhdistus järjestelmän käyttöönotto prosessi

Keraamisen nopean kehityksen myötä laadukkaan litiumkarbonaatin kysyntä kasvaa edelleen, soveltamisala laajenee edelleen, ja litiumkarbonaatin puhtausvaatimukset kasvavat yhä suuremmaksi.

2021-09-30 Katso lisää

Mikä on Rubidium Carbonate päätarkoitus

Rubidiumkarbonaattia käytetään usein raaka-aineena reagensseissa, kemianteollisuudessa ja lasiteollisuudessa.

2021-10-14 Katso lisää

Litiumtetraboraatin pääkäyttö

Litiumtetraboraatti näkyy valkoisina kiteinä. Sulamispiste on 930 °C. Liukenee hieman veteen, liukenematon etanoliin ja muihin orgaanisiin liuottimiin. Yleensä pentahydrate.

2021-06-10 Katso lisää

Katso lisää