Πληροφορίες για τη

Ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2002, η Shanghai China Lithium Industrial Co., Ltd είναι δίπλα στο πρόσφατα ιδρύθηκε το πάρκο Χημικής Βιομηχανίας της Shanghai. Σχηματίζεται από αρκετούς εγχώριους εμπειρογνώμονες οι οποίοι ασχολούνται από καιρό με βιομηχανίες λιθίου, ρουδιδίου και καίσιο. Το 2009, η Κίνα Lithium Industrial πραγματοποίησε αύξηση και επέκταση κεφαλαίου. Επί του παρόντος, Κίνα Lithium Industrial έχει συνολική έκταση πάνω από 70 στρέμματα με συνολική επένδυση 30 εκατομμυρίων γιουάν και ένα εγγεγραμμένο κεφάλαιο 30 εκατομμυρίων εκατομμυρίων στρεμμάτων. Γουάν. Έχει αναγνωριστεί ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας στη Σαγκάη το 2011, το 2012, κέρδισε το Εθνικό Ταμείο Καινοτομίας Επιστήμης και Τεχνολογίας Επιχειρήσεων. Η εταιρεία έχει ετήσια παραγωγή 6.000 τόνων εγκαταστάσεων φωσφορικών λιθίου. με ετήσια παραγωγή 1.000 τόνων επιπέδου μπαταρίας και οικοδομικών υλικών, 99. 99%, 99. 999% εγκαταστάσεις υψηλής καθαρότητας ανθρακικού λιθίου, ετήσια παραγωγή 500 τόνων εγκαταστάσεων υδροξειδίου του λιθίου σε επίπεδο μπαταρίας, Επίπεδο υπερχλωρικού λιθίου, εργαστηρίου βοροφθοριούχου λιθίου, Με ετήσια παραγωγή 300 τόνων εργαστηρίου λιθίου υψηλής καθαρότητας φθοριούχου· κατασκευάστηκε επίσης εργαστήριο πολυειδών, οξικό λιθίο, άνυδρο υδροξείδιο του λιθίου, θειικό λιθίο, φωσφορικό λιθίο, άνυδρο ιωδίο λίθιο, νιτρικό λιθίο, χλωριούχο λιθίου, βρωμιούχο λιθίο, τριτοβουτοξείδιο του λιθίου, μεθοξείδιο του λιθίου, χρωματικό λιθίου, κάθε είδους άλατος καίσιο, Αλάτι rubidium δεκάδες προϊόντων, όπως η παραγωγή προηγούμενης εκκίνησης, τεχνολογίας υγείας, ποικιλία προϊόντων συμπληρώνει πιο γνωστή αρχή της επιχείρησης. Η εταιρεία υποστηρίζει την επιστημονική έρευνα και ανάπτυξη ως βάση, το θετικό ηλεκτρόδιο των μπαταριών λιθίου και των ηλεκτρολυτικών υλικών ως ραχοκοκαλιά να βασίζεται σε περισσότερες ποικιλίες αγορών, πελάτες και οικονομικά οφέλη ως κέντρο, Και την κοινή ανάπτυξη των ανταγωνιστικών και μεταγενέστερων επιχειρήσεων για το αλάτι του λιθίου και τις συναφείς βιομηχανίες ανάπτυξης της Κίνας για να συμβάλει στη δέουσα συμβολή.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Τι είναι το χλωριούχο ρομπούτιο

Το χλωριούχο ροβουδιίου είναι ένα αλκαλικό μεταλλικό αλογονίδιο με χημικό τύπο RbCl. Είναι λευκή κρυσταλλική σκόνη, διαλυτή στο νερό και ελαφρώς διαλυτή στο οινόπνευμα.


Λίθιο στη Σαγκάη Κίνα Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας Μπαταριών Τεχνολογίας

Το 2016, Κίνα Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας Μπαταριών πραγματοποιήθηκε σε Shenzhen και λιθίου της Σαγκάης... Λεπτομέρειες>>


Χρήσεις του φθοριούχου κέσιου

Το φθορίδιο τσέσιο είναι μια καλή βάση στην οργανική χημεία, κυρίως επειδή το φθοριούχο ιόν του δεν είναι πολύ νουκλεοφικό.


Τι είναι το λιθίο Τετραφθοροβορικό λιθίο

Το τετραφθοροβωτικό λίθιο έχει μοριακό τύπο LiBF4 και μοριακό βάρος 93,74. Χρησιμοποιείται κυρίως ως ηλεκτρολυτικό άλας λιθίου για ηλεκτρολυτική μπαταρία ιόντων.


Τι είναι το ανθρακικό λιθίου (Ceramatic Grade)

Το ανθρακικό λιθίου (Ceramatic Grade) είναι μια ανόργανη ένωση, άχρωμο μονοκλινικό κρύσταλλο ή λευκή σκόνη, πυκνότητα 2,11g/cm3, σημείο τήξης 72 °C, διαλυτό σε αραιό οξύ, ελαφρώς διαλυτό στο νερό, και πιο διαλυτό σε κρύο νερό από το ζεστό νερό Είναι μεγάλο, αδιάλυτο σε αλκοόλ και ακετόνη.


Ποιότητα Ανθρακικό λιθίου (Ceramatic Grade) ανθρακικό σύστημα καθαρισμού διαδικασία εισαγωγή

Με την ταχεία ανάπτυξη της κεραμικής βιομηχανίας, η ζήτηση για ποιοτική ανθρακικό λιθίου (Ceramatic Grade) εξακολουθεί να αυξάνεται, το πεδίο εφαρμογής εξακολουθεί να επεκτείνεται, και οι απαιτήσεις καθαρότητας του ανθρακικού λιθίου αυξάνονται όλο και περισσότερο.


Ποιος είναι ο βασικός σκοπός του Ρουμπουκιού

Το ανθρακικό ρομπούτιο χρησιμοποιείται συχνά ως πρώτη ύλη για τα αντιδραστήρια και τη χημική βιομηχανία και τη βιομηχανία γυαλιού.


Η κύρια εφαρμογή του τετραβορικού λιθίου

Το τετραβορικό λιθίου εμφανίζεται ως λευκοί κρύσταλλοι. Το σημείο τήξης είναι 930°C. Ελαφρώς διαλυτό στο νερό, αδιάλυτο σε αιθανόλη και άλλους οργανικούς διαλύτες. Συνήθως πενταϋδρώνει.


Δείτε περισσότερα