OM OS

Shanghai China Lithium Industrial Co., Ltd, grundlagt i oktober 2002, ligger ved siden af den nyoprettede Shanghai Chemical Industry Park. Det er dannet af en række indenlandske eksperter, der længe har været beskæftiget i lithium, rubidium og cesium. I 2009 udførte Kina Lithium Industrial en kapitalforhøjelse og ekspansion. I øjeblikket: Kina Lithium Industrial har et samlet areal på mere end 70 hektar med en samlet investering på 30 millioner yuan og en registreret kapital på 30 millioner. Yuan. Det er blevet anerkendt som en high-tech virksomhed i Shanghai i 2011, I 2012 vandt det National Science and Technology Enterprise Technology Innovation Fund. Virksomheden har en årlig produktion på 6.000 tons lithiumdihydrogenphosphat anlæg med en årlig produktion på 1.000 tons batteriniveau og byggematerialer-grade, 99. 99%, 99. 999%-anlæg med høj renhed lithiumcarbonat; årlig produktion på 500 tons batteriniveau lithiumhydroxidanlæg; Niveau af lithiumperchlorat, lithiumborofluoridværksted; Med en årlig produktion på 300 tons lithiumfluoridværksted med høj renhed; også opført en værksted med flere arter lithiumacetat, vandfrit lithiumhydroxid, lithiumsulfat, lithiumphosphat vandfri jod Lithium, lithiumnitrat, lithiumchlorid, lithiumbromid lithiumtert-butoxid, lithiummethoxid, lithiumkromat, alle former for cesiumsalt Rubidium salt snesevis af produkter som f.eks. fremstilling af en tidligere start, brøndteknologi produkt sort komplet mere kendt myndighed for virksomheden. Virksomheden støtter den videnskabelige forskning og udvikling som grundlag, den positive elektrode af lithiumbatterier og elektrolytmaterialer som rygraden til at bygge på flere markedsorter kunder og økonomiske fordele som center, Og den fælles udvikling af op- og efterfølgende virksomheder for Kinas lithiumsalt og relaterede industrier Udvikling til at yde sit bidrag.

Se mere

NYHEDER

Hvad er Rubidiumchlorid

Rubidiumchlorid er en alkalimetalhalogenid med en kemisk formel af RbCl. Det er et hvidt krystallinsk pulver, opløseligt i vand og let opløseligt i alkohol.

2021-09-06 Se mere

Lithium i Shanghai Kina International Batteri Technology Exhibition

I 2016, Kina International Battery Technology Exhibition blev afholdt i Shenzhen og Shanghai Lithium som en .... Detaljer>>

2016-06-01 Se mere

Anvendelse af cesiumfluorid

Cesiumfluorid er en god base i organisk kemi, hovedsagelig fordi dets fluoridion ikke er særlig nukleofil.

2021-09-14 Se mere

Hvad er Lithium Tetrafluoroborat

Lithium Tetrafluoroborat har en molekylformel af LiBF4 og en molekylvægt på 93,74. Det anvendes hovedsageligt som elektrolyt lithiumsalt til lithium-ion-batteri elektrolyt.

2021-09-17 Se mere

Hvad er lithiumcarbonat (Ceramatic Grade)

Lithiumcarbonat (Ceramatic Grade) er en uorganisk forbindelse, farveløs monoklinisk krystal eller hvidt pulver, densitet 2,11g/cm3, smeltepunkt 723 C, opløseligt i fortyndet syre, let opløseligt i vand og mere opløseligt i koldt vand end varmt vand Det er stort, uopløseligt i alkohol og acetone.

2021-09-23 Se mere

Kvalitet Lithium Carbonat (Ceramatic Grade) carboniseringsrensning system proces introduktion af processen

Med den hurtige udvikling af den keramiske industri fortsætter efterspørgslen efter kvalitet Lithiumcarbonat (Ceramatic Grade) med at stige, anvendelsesområdet fortsætter med at udvide, og renhedskravene for lithiumcarbonat bliver højere og højere.

2021-09-30 Se mere

Hvad er hovedformålet med Rubidium Carbonat

Rubidiumcarbonat anvendes ofte som råmateriale til reagenser, kemisk industri og glasindustrien.

2021-10-14 Se mere

Hovedanvendelse af lithiumtetraborat

Lithiumtetraborat fremtræder som hvide krystaller. Smeltepunktet er 930°C. Let opløseligt i vand, uopløseligt i ethanol og andre organiske opløsningsmidler. Normalt pentahydrate.

2021-06-10 Se mere

Se mere