O NAMA

Osnovan je u oktobru 2002. Shanghai Kini Lithium Industrial Co., Ltd u blizini novog uspostavljenom Shanghai Chemical Industry Park. To je formira broj domaćih stručnjaka koji su dugo uključeni u litijum, rubidiumu i cesium industrijama. 2009. Kine Lithium Industrial je vodio povećanje i proširenje kapitala. Sadaut, Kine Litija Industrial ima ukupno područje više od 70 hektara sa ukupnom investicijom od 30 miliona yuana i registriranom kapitala od 30 miliona. yuan. Prepozna je kao visokih tehnoloji poduzet u Šangaji 2011. godine. godine, osvojio je Nacionalni Fond innovacije tehnologije nauke i tehnologije. Kompanija ima godišnje izlaz 6.000 tona litija dihydrogena fosfata biljka; sa godišnjim izlaz od 1.000 tona nivo baterije i gradnih materijala, 99. 99%, 99. 999% biljka visoke čistije litija karbonat; godišnje izlaz 500 tona biljka litija hidroksida na nivou baterije; Nivo litija perklorata, litija borofluorida radne; Sa godišnjim izvođa od 300 tona radne litija fluorida visoke čistije; također je izgradila radnivnicu multispeciesa, Litiju acetat, anhydrous lithium hidroksida, litiju sulfat, litiju fosfat, anhydrous jodin Lithium, litija nitrat, litiju hlorida, litija bromida, Litiju tert-butoksid, litiju metaksid, litiju hromat, svih vrsta cesium sola, Rubidija sola desetine proizvoda poput proizvodnja ranijeg početka, dobro tehnologije, Raznim proizvođenja je završetniji poznatiji autoriteti poduzeća. Kompanija podržava naučni istraživanje i razvoj kao osnovu, Pozitivni elektrod litija baterija i elektrolitnih materijala kao odlata koji se oslanje na više raznim tržišta, Mušterija i ekonomske korist kao centar, I zajednički razvoj izreda i niz poduzeća za Kinesku litiju salu i povezanih industrija razvoja kako bi posredao svoj doprinos.

pogledajte više proizvoda

VIJESTI

Onje je Rubidium Chlorid

Rubidium Chloride je alkalijski metal halid sa hemijskom formulom RbCl. To je bijeli kristalni prah, rješen u vodi i malo rješavljen u alkoholu.


Lithium u Shanghai Kini Međunarodnu tehnologiji izložbe baterije s

2016. Kine Međunarodne tehnologije izložba baterije je održana u Shenzhen i Shanghai Lithium kao... Detalji>>


Korištenje Cesium Fluorida

Cesium Fluorid je dobar baza u organičkoj hemiji, uglavnom zato što njen fluorid ion nije veoma nukleofilski.


Onje je Lithium Tetrafluoroborate

Lithium Tetrafluoroborate ima molekularnu formula LiBF4 i molekularnu težinu od 93.74. Ona se uglavnom koristi kao elektrolita litija sola za litijum ijonja baterije.


Ono je Lithium Karbonat (Ceramatičkog studa)

Litija Karbonat gustnost 2.11g/cm3, pjestanje tačka 723 °C, rješavljena u dilute kiselinu, malo rješeni u vodu, i rješenje u hladnom vodu od vruće vode.


Uvođenje procesa o činivanja sistema karbonata kaliteta Litija Karbonata

Sa brzom razvoja ceramenskog industrije, zahtjev za kvalifikat Lithium Karbonat (Ceramatičkog klasa) nastavlja povećanje, skop aplikacije nastavlja se proširi, a zahtjevi čistije litija karbonata se dobije više i veće.


Ono je glavni svrhu Rubidium Karbonata

Rubidium Carbonat se često koristi kao siro materijal za reagenta i hemijsku industriju i staklenu industriju.


Glavna primjena Litija tetraborata

Litiom tetraborat se pojavljuje kao bijeli kristali. Taod je 930 °C. Malako rješenje u vodu, neputljivi u etanol i drugim organičkim rješavljama. Obično pentahydrat.


pogledajte više proizvoda