за нас

Основана през октомври 2002 г., шанхай китай литиева индустриална ко оод е в съседство с новосъздадения парк на химическата индустрия в шанхай. Той се формира от редица местни експерти, които отдавна се занимават с литий, рубидий и цезий. През 2009 г. china lithium industrial проведе увеличение на капитала и разширяване. В момента китай литий индустриал има обща площ от повече от 70 декара с обща инвестиция от 30 милиона юана и регистриран капитал от 30 милиона юана. Той е признат за високотехнологично предприятие в шанхай през 2011 г., през 2012 г. печели националния фонд за иновации в областта на науката и технологиите. Компанията има годишна продукция от 6000 тона литиев диводороден фосфат завод; с годишна продукция от 1000 тона батерия-ниво и строителни материали-клас, 99,99%, 99,999% висока чистота литиев карбонат растение; годишна продукция на 500 тона батерия ниво литиев хидроксид растение; ниво на литиев перхлорат, литиев борофлуорид цех; С годишна продукция от 300 тона с висока чистота литиев флуорид цех; също така изгради многовиден цех, литиев ацетат, безводен литиев хидроксид, литиев сулфат, литиев фосфат, безводен йод литий, литиев нитрат, литиев хлорид, литиев бромид, литиев терт-бутоксид, литиев метоксид, литиев хромат, всички видове цезиева сол, Рубидиева сол десетки продукти като производството на по-ранен старт, добре технологични, продуктово разнообразие завършват по-известен авторитет на предприятието. Компанията поддържа научните изследвания и разработки като основа, положителния електрод на литиеви батерии и електролитни материали като гръбнак да разчита на повече разновидности на пазарите, клиент и икономически ползи като център, И общото развитие на предприятията нагоре и надолу по веригата за развитието на китайската литиева сол и свързаните с тях индустрии, за да даде своя дължим принос.

Виж повече

новини

Какво е рубидиев хлорид

Рубидиевият хлорид е халогенид на алкални метали с химична формула на rbcl. Това е бял кристален прах, разтворим във вода и слабо разтворим в алкохол.


Литий в шанхай китай международна изложба батерия технология

През 2016 г. в шенжен и шанхай се проведе международното изложение за батерии на китай като... Детайли>>


Употреба на цезиев флуорид

Цезиевият флуорид е добра база в органичната химия, главно защото неговият флуориден йон не е много нуклеофилен.


Какво е литиев тетрафлуороборат

Литиевият тетрафлуороборат има молекулна формула на libf4 и молекулно тегло 93,74. Използва се главно като електролитна литиева сол за литиев йонен акумулаторен електролит.


Какво е литиев карбонат (керамичен клас)

Литиевият карбонат (керамичен клас) е неорганично съединение, безцветен моноклинен кристал или бял прах, плътност 2,11g/cm3, точка на топене 723 ° c, разтворим в разредена киселина, слабо разтворим във вода, и по-разтворим в студена вода от гореща вода е голям, неразтворим в алкохол и ацетон.


Качество литиев карбонат (керамичен клас) карбонизация пречистване система процес въвеждане

С бързото развитие на керамичната индустрия търсенето на качествен литиев карбонат (керамичен клас) продължава да се увеличава, обхватът на приложение продължава да се разширява, и изискванията за чистота на литиев карбонат стават все по-високи и по-високи.


Каква е основната цел на рубидиев карбонат

Рубидиевият карбонат често се използва като суровина за реагентите и химическата промишленост и стъклената промишленост.


Основното приложение на литиев тетраборат

Литиевият тетраборат се появява като бели кристали. Температурата на топене е 930 ° c. Слабо разтворим във вода, неразтворим в етанол и други органични разтворители. Обикновено пентахидрат.


Виж повече